Норвежки и румънци свирят на Локо в ЕХФ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:37 / 20.10.2008
295


Известни са съдиите за двата мача на женския Локомотив Металекс Билд със Слагелсе в трети кръг на ЕХФ. Първата среща на 1 ноември в Дания е поверена на норвежките Кжерсти Арнтсен и Ида Сесилие Гулаксен, а дежурен делегат е Лейф Сундел (Финландия). Реваншът в Добрич на 8 ноември ще свирят румънците Роберт Харабаджиу и Силвиу Станеску. Турчинът Мустафа Балак е дежурен делегат.
От Локо вече задвижиха процедурата по издаване на визи на молдовките Таня Алифанова и Людмила Гайдрага за Дания. „Има един куп документи, които попълнихме, и се надявам от датското посолство да издадат визи на двете до 10 дни“, заяви наставникът Здравко Петров. Той призна, че Камелия Добранчева вече ходи и в края на седмицата ще поднови тренировки. Както е известно, хандбалистката се възстановява от разтегнати връзки на коляното.
Пропадна възможността за контрола с Констанца, тъй като румънките имат мач от местното първенство. Варненки опитват да уредят спаринг за събота и неделя с отбор от Македония, Гърция, Турция или Сърбия.



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).