Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Отворено писмо от соколите!
Автор: Екип Varna24.bg 19:58 / 21.10.2008Коментари (0)1627
©
На вниманието
На Председателя
На Варненски окръжен съд



ОТВОРЕНО ПИСМО
От
Привържениците на ПФК Спартак, спортната общественост на Варна, бивши и настоящи футболни деятели, спортисти и варненци, вярващи в справедливостта и безпристрастността на ТЕМИДА!


Уважаеми служители на ПРАВДАТА И ЗАКОНА!
Потресени сме от това, което се случва във Варна през последния месец!
Възмутени сме от непрофесионалните и аматьорски скалъпените показни акции на полиция, следствие, съд и прокуратура!
Погнусени сме от безпардонния и арогантен начин, по който някой и може би самите Вие много добре знаете точно кой, се опитва да „очерни” президента на ПФК Спартак г-н Иван Славков!
Пищем това писмо с убеждението, че Вие, представителите на Съдебната власт работите с факти и доказателства и не прокарвате, чрез действията и решенията си нечии „приятелски”, „височайши” или „висшестоящи” интереси на приятелски кръгове в партийната, икономическата или бизнес йерархията в страната.
Висша наглост и тотална липса на морал би се оказало, ако Вие, скрити под униформи и тоги, слугувате и обслужвате нечии интереси и прочиствате нечии пътища, с цел точно определено лице, фирма, партия или икономическа структура да се домогне до нещо по нечестен и беззаконен начин.
Бихме искали да се върнем към нарочения от Вас за човек извън закона, г-н Иван Славков.
Той е човекът, който в трудни години пое един огромен ангажимент към спортната общественост на Варна.
Г-н Иван Славков начерта поетапна, но сигурна стратегия, не просто за съживяването на футбола в лицето на футболен клуб Спартак, а за неговото настоящо укрепване и бъдещо развитие.
Защото г-н Иван Славков подаде ръка не просто на един западащ варненски отбор, изпаднал в тотална финансова, административна и организационна криза!
Г-н Иван Славков протегна десница на повече от 200 деца от детско-юношеската школа на Спартак, избрали футбола за свое призвание в живота!
Г-н Иван Славков, благодарение на сътрудничеството с Община Варна, Общински съвет-Варна и Областна администрация-Варна, бе първият президент на футболен клуб в страната, който успя да обезпечи отбора със собствен стадион и тренировъчна база.
Г-н Иван Славков бе първият в България, който сложи подписа си под рекламен договор с британска компания, която за първи път стъпи на българския рекламен пазар, именно чрез ПФК Спартак!
Г-н Иван Славков бе човека, който направи така, че ПФК Спартак да отпразнува с гордо вдигната глава 90 години от създаването си, да запише името си в историята на този славен клуб и да дерзае за изграждането на неговото бъдеще.
Нима смятате, че всичко това би могло да се постигне от посредствен и нечестен човек?! От човек погазващ и непризнаващ законите на Република България!
Нима смятате, че човек, получил веднъж доверието на местната и държавната власт, на бизнеса в страната и чужбина, на хилядите привърженици на соколите, би си позволил с лека ръка да го пропилее?!
Едва ли!
Вярваме, че дълбоко вътре в себе си сте убедени, че г-н Иван Славков не би могъл по никакъв начин да бъде сързан с нито една от дейностите, в които го обвинявате!
Но може би Вие сте изправени пред дилемата: Да потъпчите законите, за да угодите на силните на деня или да следвате мисията на Темида и да бъдете чисти пред правосъдието и съвестта си!
Ако имате все още такава, естествено...!


Източник: Ole-bg.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: