В Локо респектирани от Слагелсе

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:04 / 22.10.2008
422
Наставникът на женския Локомотив Металекс Билд Здравко Петров е респектиран от следващия им съперник в ЕХФ Слагелсе. Той е гледал на запис победата на датчанките срещу Арис (Солун) с 10 гола разлика във втория мач от втория кръг на турнира. „Слагелсе е изключително сериозен отбор. Разчита предимно на здрава защита и контраатаки. Хандбалистките им са високи по 185 см и се движат комплексно в защита, така че вратата почти не се вижда“, коментира Петров. Последният смята, че Локо трябва да играе на 100 процента и да е концентриран през цялото време, ако иска да спечели реванша в Добрич на 8 ноември. Първата среща от третия кръг е в Дания на 1 ноември. За Петров резултатите на Слагелсе във вътрешното им първенство нямат значение, тъй като е много силно.
Спонсорът на варненския клуб Александър Евтимов пък изрази задоволство, че се е сбъднало желанието им мъжете на Локо да срещнат скандинавци в трети кръг на ЕХФ. Шампионът на България гостува на Бжерингбро-Силкеборг на 15 или 16 ноември в Дания, а седмица по-късно е реваншът в двореца. „Неприятно е само, че ни се падна възможно най-тежкия съперник. Нашето желание е да се представим добре“, коментира Евтимов. В клуба очакват до 2-3 дни да пристигне DVD с мача на Силкеборг за купата на Дания, който се е играл снощи. Както е известно, през есента на 2005. „Локо“ отпадна от датския ГОГ Свенборг - Гудме, когато стигна за първи път до трети кръг на ЕХФ. Оттогава Гудме не излиза от Шампионската лига.



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).