ИНТЕРЕСНО! Черно море падна от Беласица в Сандански

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:06 / 26.10.2008
2080
Бето вкара 2 попадения на Карамфил Илчев в мач без жълти картони

Беласица - Черно море            2:0

2:0 Бето (28 дузпа, 40)

Съдия: Николай Йорданов, стадион: „Градски", Сандански, зрители: 100

Беласица: Манолов, Виля, Николов, Бикай, Христов, Бето, Адемович(90 Димитров), Бижев (90 Дюлгеров), Сертич, Пътников, Трифонов
Черно море: Илчев, Домакинов, Юруков, Христов, Илиев, Парейра, Костадинов (60 Стоянов), Дяков, Фернандес (46 Георгиев), Петков, Александров

С две попадения на бразилския халф Бето Беласица изненадващо надви гостите от Черно море с 2:0 в среща от X кръг на А група и по този начин спечели първа победа в шампионата. Домакините си осигуриха успеха още през първата част, след като Бето се разписа в 28-ата мин. от дузпа и реализира второ попадение в 40-ата. С този успех петричани вече имат актив от 5 точки, но продължават да са на последното, 16-о място в А група.През първото полувреме петричани предимно се бранеха и разчитаха на контраатаки. При първата по-опасна такава в 28-ата мин. Бето нахлу на скорост в наказателното поле на варненци и бе повален от Танко Дяков. Бразилецът сам се нагърби с изпълнението на дузпата и с хладнокръвно изпълнение откри резултата. След попадението моряците се втурнаха да изравняват, но вместо това бяха наказани за втори път. Този път Бижев бе изведен сам срещу вратаря на гостите и подаде на непокрития Бето, който на празна врата покачи на 2:0.

През вторите 45 минути гостите от Варна продължиха да имат териториален превес, а петричани разчитаха на контраатаки. В 58-ата мин. силен удар на Йордан Юруков разтресе напречната греда на Беласица. Десетина минути по-късно и домакините нацелиха греда след опасен изстрел на Бижев. До края на срещата Черно море така и не можа да стигне до попадение.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).