Бъки реже Локо за националка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:42 / 26.10.2008
314
Пропадна възможността голмайсторката на българското първенство по хандбал Нели Добрева да подсили Локомотив Металекс Билд за двата му мача в трети кръг на ЕХФ със Слагелсе (Дания). „Нели имаше желание да ни помогне, нейните родители - също. Нашият спонсор г-н Александър Евтимов беше готов да плати голяма сума пари. От Бъки също заявиха, че нямат нищо против, но впоследствие не оказаха съдействие за трансфера. При преговорите габровският клуб не обяви ясно и точно какво иска, а крайният срок за картотекиране на нови състезателки в нашия отбор изтича в понеделник (утре)“, разкри треньорът на Локо Здравко Петров. Последният напомни, че преди месец Бъки е помогнал със Силвия Атанасова на Етър 64 в ЕХФ. С крилото в състава търновки стигнаха до втори кръг в турнира. „Практика е българските отбори да си помагат с хандбалистки за срещите в турнирите. В случая обаче Бъки показа отношението си към нашите успехи в Европа“, допълни Петров. Той уточни, че са искали да подсилят състава си с Нели Добрева само поради една причина - контузията на Камелия Добранчева. „За наше щастие състоянието на Камелия се подобри и тя ще вземе участие още в първата среща в Дания“, каза още Петров.
В Локо не са успели да привлекат за мачовете със Слагелсе и Марина Врачева. Бившата националка ще играе с гръцкия Арта също срещу датчанки - Вежен, на 31 октомври за Сити къп. „Тук проблемът е друг - нямахме никаква технологична възможност да изпълним изискванията на европейската федерация, защото ставаше въпрос за трансфер межуд отбори от различни държави“, каза Петров.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).