Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
В Спартак недоволстват от промените в програмата
Автор: Екип Varna24.bg 17:43 / 27.10.2008Коментари (0)1346
© Ole-bg.com
Професионалната футболна лига обяви промените в програмата на мачовете до края на есенния полусезон на "А" група. Те са продиктувани от преките предавания по трите телевизии, които излъчват срещите от елитната дивизия. Според тях, Спартак (Варна) ще играе три от петте си двубоя до края в петък, а най-интересното е, че дербито с Черно море на стадион "Тича", също е в работния ден петък (14 ноември). "Соколите" недоволстват също и от факта, че в рамките само на шест дни - от 9 до 14 ноември ще трябва да изиграят три от най-важните си мачове - домакинство на Левски, осминафинал за Купата на България и варненското дерби. Така има вариант "синьо-белите" да поискат от Българския футболен съюз да премести за по-късна дата срещата им за Купата. "Не е нормално толкова наши мачове да са в петък. Все пак имаме за цел да играем пред по-голяма публика. Футболът се прави за феновете. Едно е да гледаш на живо, а друго е по телевизията. Колкото до това с трите мача за шест дни - не мисля, че е нормално. Все пак това са три от най-важните ни двубои", коментира пред "Позвънете Новини" административният директор и пресаташе на "соколите" Силвия Николова.
Любопитното е, че всички оставащи пет мача на Спартак до края на есента ще бъдат излъчени директно по телевизиите. Този петък варненци гостуват на бургаския Черноморец в 19 ч. и ще бъдат предавани по RingTV, следва домакинството на Левски (9 ноември, неделя, 14 ч. TV2), дербито с Черно море на "Тича" (14 ноември, 14 ч. RingTV), домакинство на столичния Локомотив (21 ноември, петък, 14 ч., RingTV) и гостуване на Литекс (30 ноември, неделя, 19,30 ч. TV2).
За справка двубоите на Черно море, които ще бъдат излъчени до края, са четири от пет възможни. Освен варненското дерби "моряците" ще могат да бъдат гледани от своите фенове в домакинския им мач срещу Сливен на 1 ноември от 14 ч. по БНТ, на 8 ноември срещу ЦСКА в София (17 ч., БНТ) и срещу Славия на "Овча купел" на 24 ноември (понеделник, 14 ч., RingTV). Единствено двубоят им от последния кръг срещу Миньор (Перник) на стадион "Тича" не е заложен в програмата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: