Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Куп кадрови проблеми в Черно море преди Сливен
Автор: Екип Varna24.bg 12:44 / 29.10.2008Коментари (0)1149
© Ole-bg.com
Сериозни кадрови проблеми са налегнали старши треньора на Черно море Никола Спасов. След двубоя с Беласица, който бе загубен с 0:2 в Петрич, цели четирима футболисти са с проблеми. Универсалният футболист Рикардо Андре все още не се е възстановил от разтежението, което го извади от мача с петричани. Бразилецът Жовалдир Ферейра-Периш е бил заменен принудително в Кюстендил, тъй като е получил разтежение. Той също както португалския футболист ще бъде до последно под въпрос за предстоящия двубой със Сливен тази събота от 14 ч. на стадион "Тича" от 11-ия кръг на "А" група. Николай Домакинов и Петьо Костадинов пък са били ударени от съперникови футболисти и тренираха на облекчен режим вчера. Мирослав Манолов навлезе в последната фаза от възстановителната програма и от другата седмица ще започне тренировки с отбора, но на облеккчен режим. Той претърпя операция на менискуса и все още не се знае кога ще се завърне на терена в официален мач.
Радостната новина за "моряците" е, че почти сигурно ще могат да разчитат на защитника Александър Александров. Проектонационалът се завърна на терена в срещата от 10-ия кръг на дублиращата група с Беласица, която се игра вчера във Варна. Той се представи много силно, но неговите съотборници се скъсаха да пропускат пред противниковата врата и в крайна сметка двубоят завърши 0:0. От първия състав за дубъла играха още Радослав Филипов, Даниел Димов, Ивайло Маринов, Владо Костадинов, Георги Андонов, Теодор Атанасов и Тодор Колев, който направи много силен мач.
Дубълът на Спартак пък падна с 3:1 при гостуването си на Ботев (Пловдив). "Канарчетата" поведоха с 2:0 още през първата част, а след това вкараха още един гол. Почетното попадение за варненци падна в самия край на мача. Първи се разписа Йордан Етов, който бе изведен сам срещу вратаря от Тодор Тимонов. Димитър Витанов удвои, след като се възползва от свалена с глава топка от Костадин Гаджалов и вкара отблизо. През втората част отново Етов вкара за 3:0 в 60-ата минута, възползвайки се от извеждащо подаване зад гърба на защитата на Спартак. Варненци успяха да вкарат почетно попадение в края.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: