Рекорд по участие на волейболен турнир

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:55 / 30.10.2008
372
Рекорд по участие ще удари през уикенда турнирът по волейбол в рамките на Общинската ученическа купа 2008. Със срещите на 1 и 2, а после на 8 и 9 ноември ще приключи тазгодишното издание на проявата, в която се включиха близо 1000 ученици в 9 вида спорт.
На 1 ноември е волейтурнирът за момичета (V – VІІІ клас), в който ще спорят 11 тима. Девет пък са отборите, дали заявка за надпреварата при момчетата в същата възраст – на 2 ноември. Всички срещи са в зала "Христо Борисов".
"Интересът тази година е по-голям в сравнение с миналото издание на проявата, а това ни радва, тъй като привличаме в спорта все повече деца", коментира Деси Календжиева, главен експерт в отдел "Спорт" при община Варна.
Междувременно станаха известни и призьорите в баскетболния турнир в рамките на Общинската ученическа купа. В конкуренция с още 6 състава шампионки са девойките (ІХ – ХІІ клас) от Математическата гимназия, следвани от НГХНИ "К. Преславски" и Търговската гимназия. При юношите в същата възраст (участват 9 отбора) победител е Варненската търговска гимназия, следвани от Първа езикова гимназия и Варненската морска гимназия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).