Четирима отпаднаха от състава на Херо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:31 / 30.10.2008
386
Тактическа тренировка направиха вчера футболистите на Черноморец, като акцентът беше поставен върху стандартните положения и атаките по фланговете. Старши треньорът на "акулите" Димитър Димитров-Херо обърна внимание върху заучени разигравания, които са носили успех на отбора в предишните мачове, но срещу ЦСКА и Сливен не са били използвани от отбора и това е една от причините за липсата на агресия в атаката.

Четирима футболисти отпаднаха от групата за утрешния мач от 11-ия кръг на "А" група със Спартак (Варна), като причината за трима от тях са контузии. Това са Стефан Трайков, Марин Петров и Веселин Пенев, който има начална форма на дископатия. Нападателят от Кот д'Ивоар Абудрамае Бамба не попадна в групата по треньорско решение. След тренировката играчите на Черноморец заминаха на лагер в Поморие, а утре сутринта предвид късния час на мача може да бъде насрочена и тонизираща тренировка. От ръководството обясниха, че разчитат много на подкрепата на публиката, въпреки телевизионното излъчване. Цената на билетите за мача ще бъде 3 лева, но отборът напоследък играе добре и заслужава подкрепа, смятат клубните шефове.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).