Хандбалистките губят с 20 гола в Дания

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:38 / 02.11.2008
585

Женският тим по хандбал на Локомотив Металекс Билд изгуби от Слагелсе с 20:40 (8:22) първия си мач от третия кръг на ЕХФ в Дания. Според Кирчо Василев решаващи за крайния успех на домакините са били показните им контраатаки. „През първото полувреме ни вкараха над 10 гола от контри. В началото на второто полувреме свалихме преднината им на 11 гола, но после пак успяха да направятг контри и увеличиха аванса си“, заяви спортно-техническият директор. На наставника Здравко Петров не му беше до приказки. „Резултатът говори достатъчно. Каквото имам да кажа на момичетата, ще им го кажа в съблекалнята. Ще направим всичко възможно да се представим достойно във втората среща“, каза Петров. Най-резултатна от Локо е Стефка Агова с 8 гола, а Татяна Алифанова, Ирина Русанова и Стоянка Келешева са завършили с по 3.

Варненки се прибират тази вечер, след като пътуват със самолет от Копенхаген през Амстердам до Букурещ. Утре тимът ще проведе възстановителна тренировка. Реваншът със Слагелсе е в неделя от 17 часа в зала Владислав на спортен комплекс Черно море.

Съставът

Асиа Рифад, Светлана Николаева-1, Ирина Русанова-3, Диляна Костова-1, Стоянка Келешева-3, Стефка Агова-8, Татяна Алифанова-3 (Станислава Стоянова, Камелия Добранчева, Людмила Гайдрага, Людмила Гърева, Веселина Митева-1, Весела Андреева, Димка Предьова)



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).