Одесос бие с 6:1 Мартинели в градското по футзал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:30 / 02.11.2008
723
В мач от осмия кръг на градския шампионат по футзал държавния първенец по плажен футбол Одесос записа успех над Мартинели с 6:1. Въпреки убедителната разлика, победителят игра колебливо и стигна трудно до трите точки. В стартовата петица на Одесос започнаха вратарят Костадин Иванов и полевите Тихомир Иванов, Калоян Цветков, Бойко Косев и Павел Адамов. В игра влязоха и Добромир Ценков, Петър Караджов, Георги Минков и Иван Викторов.
Калоян Цветков откри с ефектен гол от средно разстояние, който остана и единствен за първото полувреме. След почивката отново той вкара за 2:0, след което противникът върна едно попадение. От тук до края Одесос заигра по-добре и чрез Петър Караджов, Георги Минков и на два пъти Тихомир Иванов стигна до успеха. Старши треньорът Цветан Миланов бе разочарован от разпиляната игра на отбора, като често по време на срещата разпалено даваше своите указания. След завършване на двубоя той обобщи че без целенасочени тренировки, без себераздаване и без изпълнение на тактическите задачи нищо добро не чака обора в държавния шампионат.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).