Черно море се ослушва за играч на Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:10 / 18.06.2016
1601
Черно море може да приюти един от нежеланите футболисти в Левски Джъстин Менголо. Футболистът бе доведен на "Герена" от бившия вече спортен директор на "сините" Георги Иванов, който в понеделник ще бъде обявен официално за треньор на "моряците".

Никак не е изключено Георги Иванов да се опита да вземе Менголо със себе си, след като го искаше дълго на "Герена". Проблем обаче би била заплатата на футболиста, който взима доста пари в Левски, твърди "Меридиан мач".

Припомняме, че в Левски всячески се опитват да се разделят с Менголо. Той не бе желан още от Стойчо Стоев, а сега и Люпко Петрович обяви, че не попада в плановете му и не знае кога изобщо ще се прибере в България.

Липсва официално съобщение, че контрактът на играча е прекратен. Не се знае и какво е мнението на новите спортни шефове Андрей Желязков и Станислав Ангелов, които може да стопират сделката.

На този етап изглежда почти сигурно, че Мехди Бурабия ще остане в Левски, макар че също не е сред любимците на Петрович. Халфът също бе спряган за завръща не в Черно море, но след напускането на Бедоя и близнаците Цоневи опциите средата на терена останаха твърде малко.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).