Изчезна багажът на хандбална националка в Букурещ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:30 / 03.11.2008
466
Багажът на хандбалната националка Стоянка Келешева-Тута е изчезнал на летището в Букурещ. Това е станало при завръщането на жените на Локомотив Металекс Билд от Дания, където изгубиха от Слагелсе с 20:40 в първи мач от трети кръг на ЕХФ. „Изкачахме напразно един час на летището. В багажа имаше само екипировка. След като разбрахме, че няма да се намери, тръгнахме с автобуса за Варна. Прибрахме се в 23,30 часа в неделя“, заяви Здравко Петров.
Той призна, че не са издържали психически в началото на двубоя със Слагелсе. „След като вратарката им извади 2-3 положения, рухнахме и в 20-ата мин. губехме с 8 гола. Смените не помогнаха да излезем от шока. След почивката момичетата разбраха, че няма какво да губят и свалиха преднината им на 11 гола. До 20-ата минута на второто полувреме играта вървеше гол за гол, но после датчанките дръпнаха в резултата с 4-5 контри“, коментира Петров. Последният уточни, че в крайна сметка школата си е казала думата. „Играят рационален и ефективен хандбал. Класа са“, отдаде заслуженото на съперника Петров.
Датчаните се отнесли студено и високомерно към варненки. В отвратителния хотел на нашите нямало рецепция, а храната им била доставена с кетеринг и предимно суха. Никой от ръководството на Слагелсе не е дошъл при Локо, домакините не са организирали също вечеря или пресконференция. В събота срещата се е играла в село на 15 км от града. „Малката зала събираше около 500 зрители, но на трибуните нямаше повече от 200. Домакините казаха, че основната им зала е в ремонт“, уточни Петров.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).