Живко Великов: Отборът заслужава по-добро класиране

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:18 / 03.11.2008
805
Изпълнителният директор на Спартак (Варна) Живко Великов е категоричен, че неговият тим заслужава по-горно място в класирането. "Соколите" стартираха силно през настоящия шампионат, но след това записаха поредица от слаби резултати и в момента са в зоната на изпадащите - на 14-та позиция с 10 точки, колкото има и 15-ият Ботев. "На отбора не му е там мястото. В следващите три мача от първенството ще се хвърлим много здраво. Трябва да вземем колкото можем повече точки, най-добрия вариант е да ги направим 17-18", коментира пред "Позвънете Новини" Великов.
Той добави, че Спартак няма да изисква от Българския футболен съюз двубоят от 1/16-финалите на турнира за Купата на България следващата сряда да бъде отлаган. Както е известно, на варненци им предстои да изиграят три срещи в рамките на шест дни - на 9 ноември (неделя) посрещат Левски, на 12-ти играят за Купата, а на 14-ти (петък) излизат срещу Черно море във варненското дерби на стадион "Тича".
В сряда пък наставникът на "соколите" Илко Станчев ще пътува до Бургас, за да наблюдава срещата Черноморец - Левски. Младият специалист иска да се запознае още по-добре с добрите и лошите страни на "сините", които гостуват във Варна тази неделя.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).