Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
За трети път смениха началото на ЦСКА - Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 20:32 / 04.11.2008Коментари (0)903
© Ole-bg.com
Мачът на шампионите от ЦСКА срещу Черно море в следващия кръг на "А" група бе изместен. Новият начален час на двубоя е 14,30 ч. тази събота (8 ноември) на стадион "Българска армия". Според първоначално публикуваната програма на Българския футболен съюз този мач от 12-ия кръг на първенството бе програмиран за 9 ноември, неделя. В опреснената и пусната преди две-три седмици нова програма на промените до края на есенния полусезон, този мач бе заложен за предния ден - 8 ноември, с начален час 17,00. Сега след третата поправка началото е дръпнато в ранния следобед за 14,30.
Вероятно молбата е по желание на телевизията, която ще транслира двубоя, но и от Борисовата градина са били съгласни на драго сърце. Последният домакински мач на ЦСКА с Черноморец се игра късно вечер и събра изключително малко публика на "Армията". Ръководството на шампионите се опасява след прогнозираното от синоптиците застудяване от този петък, да не се получи подобна ситуация и по този начин е съгласно на по-удобния за феновете начален час.
Универсалният футболист на Черно море Станислав Стоянов е с проблеми в ребрата и не тренира със съотборниците си днес. Той наблегна на заминанието във фитнеса. След около месец отсъствие заради контузия към заниманията на "моряците" се присъедини Атанас Пашкулев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: