Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Дидо Дончев: Напрежението, че нямаме точки ни тежи в мачовете
Автор: Екип Varna24.bg 20:17 / 05.11.2008Коментари (0)629
© Ole-bg.com
Защитникът на Спартак (Варна) Диян Дончев призна пред "Позвънете Новини", че на отбора най-много му пречи липсата на точки. "Соколите" започнаха много силно в първенството, но към този момент са на 14-о място с едва 10 точки от 11 изиграни мача, а до края на сезона срещат четирите ни евроучастници - приемат Левски и Локомотив (София) и гостуват на Черно море и Литекс. "Влязохме в тежка серия, а сега ни предстоят още по-тежки мачове. Отборът няма точки и това най-много ни тежи. Когато имаш точки играеш по-спокойно, а сега трябва на всяка цена да се бие във всеки мач, което води до напрежение във всеки един на терена. Иначе излизаме, опитваме се да играем добър футбол, но като краен резултат не се получава. Затова бих се радвал и на грозна победа, само да я постигнем", заяви Дончев.
Той призна, че се е възстановил от контузията в кръста, която го извади от срещата с Черноморец от предишния кръг. Като причина за травмата той посочи изкуствения терен в Бургас, където варненци посрещнаха Ботев (Пд) в деветия кръг. Доста от неговите съотборници, на които се насъбраха два мача на този стадион, също се оплакват от различни болежки заради нестандартната настилка.
"Левски си е Левски, много ще ни е трудно срещу този отбор в неделя. Но няма как, ще си гоним до последно точка или три. После имаме още трудни мачове. Така на заден план остава срещата за Купата следващата сряда. Ако бяхме добре в първенството, можехме и да гледаме турнира за Купата - да минем някой кръг, не да гоним финал. Но като гледам какви точки имаме сега, Купата ще е последната ни грижа", завърши защитникът, който се завърна във Варна след четири години в Локомотив (София).
Двамата футболисти, които със сигурност пропускат срещата със "сините", са Тони Костадинов и Димитър Воденичаров, които страдат от трайни контузии. Срещата е в неделя от 14 ч. и ще бъде предавана директно по "ТВ 2". Главен съдия е Георги Йорданов.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: