Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Даниел Димитров: Мачът се реши в третата четвърт
Автор: Екип Varna24.bg 20:15 / 06.11.2008Коментари (0)438
© Борис Проданов
Старши треньорът на Евроинс-Черно море Даниел Димитров изрази съжалението си от загубата със 73:85 като гост на сръбския Суис Лайън Таково (Вършац) в мач от Балканската баскетболна лига. Въпреки поражението, младият специалист остана до известна степен доволен от играта. "Опитахме се да играем добър баскетбол срещу сериозен противник и успяхме. Мачът се реши в третата четвърт, през останалото време всичко на терена течеше под знака на неизвестността. Влязохме в този мач без да познаваме съперника, не бяхме гледали негови срещи и разчитахме да разгадаем играчите само по статистиката. Донякъде успяхме, но те имаха достатъчно скрити оръжия, с които да ни се противопоставят. Направихме и някои недопустими грешки, особено през втората част. Не искам да отлича някой в играта, загубата е неприятна, защото става в мач, в който се представихме добре. Суис Лайън Таково е напълно преодолим отбор, който с нетърпение чакам във Варна", коментира Димитров.
Той бе похвален от своя сръбски колега Деян Миятович след ср
© Борис Проданов
ещата. "Поздравявам варненския треньор за селекцията. Бяхме на моменти на ръба на поражението поради сериозни кадрови проблеми. Гостите играха сърцато и при малко повече късмет резултатът можеше да бъде различен. Победата срещу такъв тим значи много за нас и оценяваме като трудно гостуването си във Варна”, заяви опитният треньор.
Повечето от баскетболистите на Черно море съжаляваха от факта, че са пропуснали да си тръгнат с победата. Според Юлиян Радионов и Желко Бойович загуба от подобен противник не е обидна, но мачът е бил 50:50 и при по-малко грешки всичко е можело да се случи. Естествено, варненци обещаха, че ще дадат всичко от себе си да бият сърбите в ответния мач в морската столица.
След дълго и тежко пътуване варненци се върнаха днес, а утре в 11 ч. се събират за тренировка. В събота от 17 ч. в зала "Христо Борисов" "моряците" посрещат Рилски спортист в мач от петия кръг на Националната баскетболна лига.

Източник: Борис Проданов, пратеник на в. "Черно море" в Сърбия







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: