Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Илко Станчев: В отбора има голямо желание за победа
Автор: Екип Varna24.bg 20:23 / 07.11.2008Коментари (0)642
© Ole-bg.com
Наставникът на Спартак (Варна) Илко Станчев разкри пред "Позвънете Новини", че в отбора му има огромно желание за победа над Левски в предстоящия мач от 12-ия кръг на "А" група. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя от 14 ч. на стадиона на "соколите" във Варна, а сблъсъкът ще бъде излъчен директно по "ТВ 2". Главен съдия на мача е Георги Йорданов.
"Обстановката в отбора е нормална. Готвим се за мача. Спартак играе срещу абсолютно всички отбори за победа, така че Левски не е изключение. Да чукна на дърво, нямаме контузени футболисти, освен тези с трайните травми - Димитър Воденичаров и Тони Костадинов. Момчетата имат голямо желание за победа. Чакаме си мача и всички въпроси ще си ги разрешим по време на срещата. Проблемът е, че индивидуалните грешки в последните ни две гостувания предрешиха изхода им и заради това не можахме да разкрием потенциала си. И в двата случая в 16-ата минута резултатът бе 2:0 за противника и сме в ролята на догонващи. Нормално е да се затормозиш при такъв резултат. Главната ни цел е всеки да си повярва. Гледах мача на Левски с Черноморец, но не искам да коментирам както предстоящия ни съперник, така и всеки друг. Гледам нашия отбор", обясни Станчев.
Той призна, че е много разочарован от постоянните спекулации, касаещи отбора. "В нашия клуб нещата са много добре. Напук на всички тези писания за фалити, продажби и така нататък, нещата са спокойни. Това, което на някои зложелатели им се иска да се случи, не се случва", категоричен бе Станчев.
Очаква се той да заложи на един нападател в лицето на Стойко Сакалиев, а Енцо Малинди и Михаил Аврионов да останат на резервната скамейка. На вратата със сигурност ще се завърне Цветомир Цанков, а пред него в отбраната по всяка вероятност ще излязат Станислав Петров, Диян Дончев, Венци Маринов и Стефан Дончев. Петимата в полузащитата пък се очаква са бъдат Даниел Моралес, Васко Боев, Велимир Иванович, Юри Иванов и Лий Хюнг Санг.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: