Гранда с втори успех в държавното за жени

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:51 / 10.11.2008
326
Отборът на Грандхотел "Варна" спечели с 4:0 срещу Спортика (Благоевград) двубоя си от четвъртия кръг на държавното първенство по футбол за жени. Възпитаничките на старши треньорката Елена Пеева поведоха в резултата в 35-ата минута чрез Полина Аврамова. Отново тя удвои аванса за своя тим в началото на втората част, а Мария Георгиева с красиво попадение с глава направи 3:0 в 70-ата минута. Силвия Ангелова оформи крайния резултат в последните секунди на двубоя.
Така Гранда вече е със седем точки след четири изиграни двубоя и е на трето място във временното класиране. Тази събота "шведките" играят с лидера в подреждането НСА, а ден по-късно срещат и Вихрен (Сандански). И двата сблъсъка са в София.
"Срещу Спортика можехме да бием и по-убедително, но сякаш малко подценихме съперничките. Тази година отборите в първенството са осем, тъй като Силистра и Ботев (Пловдив) се отказаха от участие. В момента сме трети, но заради малшанс в единия ни мач, в който си вкарахме нелеп автогол и паднахме с 1:0. Целта ни е второто място", заяви за "Позвънете Новини" Елена Пеева.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).