Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Ветераните на Черно море: По-слабият винаги бие при дузпите
Автор: Екип Varna24.bg 21:01 / 13.11.2008Коментари (0)781
© Ole-bg.com
Председателят на ветераните на футболен клуб Черно море Милен Бакърджиев смята, че неговият тим е бил по-добрият във финалния мач срещу Ботев (Пд) и добави с усмивка, че във футбола с дузпи печелят по-слабите на терена. Думите му са по повод загубения финал в държавното за ветерани, в който варненци отстъпиха с удари от бялата точка, след 1:1 в редовното време.
"Много сме доволни от постигнатото. Целта ни не е била обезателно да бием. Радостното е, че 4-5 години организацията ни върви добре, събираме се на Нова година, участваме в няколко турнири, ходим и в чужбина. Срещу Ботев загубихме спечелен мач. Играхме много по-добре, имахме превъзходство през цялата среща. Но не трябва да забравяме, че и пловдивчани имат много добра организация, финалисти са в четири от последните пет издания на държавното. Събират се по-често от нас. Но както обикновено става във футбола - по-слабия печели при дузпите. Това ще амбицира нашия отбор за по-добро представяне догодина, ще ставаме още по-силни", коментира Бакърджиев.
Членът на Управителния съвет на ветераните Петър Петров разкри, че финансово клубът им се издържа с помощта на община Варна, от лични средства на играчите и от Милен Бакърджиев. Той благодари и на шефа на Пристанище Варна кап. Данаил Папазов за това, че осигурява безплатно транспорта за пътуванията.
През следващия сезон отборът ще бъде подсилен и от родените през 1973 г., между които са Пламен Тимнев, Неделчо Добрев-Бирата и Веско Бранимиров. Бакърджиев и Петков прогнозираха победа на Черно море над Спартак в дербито утре съответно с 3:1 и 2:0.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: