Тодор Колев: Голът е много сладък за мен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:21 / 16.11.2008
727
Нападателят на Черно море Тодор Колев бе изключително щастлив от победата над Спартак и най-вече от това, че вкара гол във вратата на съперника. Както е известно, младокът е юноша на "моряците" и дебютира за мъжкия отбор през миналото първенство. "Радвам се, че успяхме да победим Спартак и то с толкова изразителен резултат, с което добавихме три точки към актива си. Голът за мен бе много сладък, тъй като го вкарах на вечния враг Спартак. Нямахме късмет през първото пролувреме, но след като открихме вече знаехме, че ще отиде на голяма разлика. Колко ще играя на терена, решава треньорът. Аз съм длъжен при всяко влизане да се доказвам и да играя на максимум. Все пак това е родният ми клуб и искам да се раздавам за него", коментира за Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com Тошко.
"Стана дерби, в което по-добрият отбор успя да победи с доста убедителен резултат. През първото полувреме изпуснахме много положения. Топката се разхождаше по голлинията, но гол така и не падна. Мисля, че логично през второто полувреме вкарахме и стана такъв разгром. В следващия мач отиваме да бием Славия. Играем мач за мач и се стремим да побеждаваме постоянно", каза пък защитникът на "моряците" Никола Домакинов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).