Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Според “Гонг”: Спартаковци изпратили писмо БФС - инцидентът в тунела на Тича бил пресилен!!!
Автор: Екип Varna24.bg 18:00 / 20.11.2008Коментари (0)789
©
Ръководството на Спартак (Варна) е изпратило писмо до Дисциплинарната комисия на БФС, с което уведомява органа, че инцидентът с Велимир Иванович на почивката на дербито с Черно море, е пресилен от медиите, и на практика нищо не се било случило, предаде Гонг. Припомняме, че именно от треньорския щаба на варненци, разпространиха информацията, че Иванович е душен от неидентифициран човек пред съблекалнята на отбора.  Въпреки писмото, Дисциплинарната комисия ще привика на следващото заседание съдиите на мача и самия футболист за обяснения. „Ако се докаже инцидент, за какъвто се твърди в пресата, ще вземем необходимото решение за наказание, независимо от полученото от Спартак писмо”, заяви заместник-председателят ДК Атанас Фурнаджиев.

Предоставяме Ви пълния текст на писмото на спартаковци след мача на Тича, като мнението на соколите е, че медиите са преувеличили скандала. Линкът към декларацията, която все още е на страницата на официалния сайт на Спартак е http://www.spartak1918.com/bg/?news=454


Материалът е озаглавен:

МУТРИЗАЦИЯ НА ТИЧА
Нечуван скандал се разрази на полувремето на дербито между Спартак и Черно море!
В района около съблекалните неидентифицирано за сега лице е заплашвало, блъскало, ритало и душило капитанът на соколите Велимир Иванович. Според пострадалия това е бил човек от щаба на Черно море, защото е бил облечен в яке с емблемата на тима.
"Такова чудо не сме виждали в живота си", са заявили на полувремето футболистите на Спартак пред изпълнителния директор Живко Великов и категорично са отказвали да излязат на терена за второто полувреме.
Ръководството на соколите е подало жалба за инцидента. "Ще настояваме да бъдат изискани записите от охранителните камери на стадиона и инцидента да се разследва, както от БФС, така и от правораздавателните органи", заяви Великов. "Имаме 10 човека свидели на случилото се, които ще потвърдят за инцидента", каза още изпълнителният директор.
Веднага след срещата Веле бе прегледан от дежурния лекар в Съдебна медицина - Варна и в събота ще бъде готово заключението на специалиста.
По-късно вечерта Иванович подаде жалба за инцидента във ІІ РПУ. Там той разказа са случилото се и даде показания, които ще послужат за образуването на досъдебно производство за извършено престъпление от общ характер."







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: