Диян Дончев: Нямаме друг избор, освен да победим

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:06 / 20.11.2008
673
Защитникът на Спартак (Варна) Диян Дончев смята, че неговият тим няма какво друго да прави, освен да победи Локомотив (София) в утрешния мач от 14-ия кръг на "А" група. Срещата на клубния стадион на "соколите" е от 14 ч., а главен съдия е Ивайло Стоянов.
"Няма накъде другаде да ходим и трябва да бием. Аз съм научен така - щом не излизаш за победа, значи няма смисъл да играеш. Затова ще дам всичко от себе си за трите точки. Сигурен съм, че и съотборниците ми ще го сторят. Играл съм в Локомотив и познавам добре отбора. Това, че съм бил в "Надежда" не значи, че няма да се напрягам, а дори напротив - когато съм идвал с черно-белия екип във Варна съм правил най-силните си мачове, така ще е и сега. Ние сме добър отбор и мястото ни в класирането трябва да е друго. Проблемът при нас е психологически. Когато нямаш точки, трудно се получават нещата", каза за "Позвънете Новини" опитният защитник.
Той призна, че в отбора няма никакви проблеми от финансово естество. "Взели сме си всички заплати и всички премии. Живко Великов и треньорския щаб правят всичко възможно нещата да са на ниво", поясни Дончев.
Бившият национал призна, че в четирите години, в които той е играл в квартал "Надежда", отборът е бил по-добър от този в момента. "В момента Локомотив играе по-силно срещу лидерите. В провинцията, както те я наричат, се случва да загубят точки. Преди имаше повече силни футболисти там. Освен това имахме треньор от ранга на Стефан Грозданов, за който във футбола няма тайни", завърши юношата на "соколите".

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).