Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Асен Христов: Ако влезем във финалите, срещите ще са във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 21:16 / 20.11.2008Коментари (0)489
© impactpressgroup.org
Президентът на варненския баскетболен клуб Евроинс-Черно море Асен Христов разкри, че ако отборът му влезе във финалната четворка на Балканската лига мачовете ще се проведат във Варна. Както е известно, варненци записаха втората победа в турнриа и според наставникът Даниел Димитров на 50 процента са си осигурили участие между най-добрите четири тима. "Ако влезем във финалната четворка ще направя всичко възможно мачовете да се играят във Варна. Мисля, че публиката в морскта столица трябва да гледа колкото се може повече Черно море", заяви Асен Христов.
Президентът добави, че е изключително доволен след победата над Куадрипол (Брашов) в Балканската лига. "Имаше моменти, когато момчетата не бяха концентрирани. Не мога да кажа, че съм очаквал продължение, но то се случи. Хубаво е, че баскетболистите показаха много здрави нерви и характер, за да спечелят срещата. На моменти съм доволен от играта на отбора, на моменти не съм. Мисля, че баскетболистите трябва да са по-концентрирани и да не правят елементарни грешки. Все пак хубавото е, че упехме да спечелим. Румънците са доста силен отбор. Ръстово ни превъзхождаха многократно", заяви шефът.
Според него новите попълнения в Черно море вече са започнали да се приспособяват към европейския баскетбол. "Има какво да се желае още от тях, но за краткото време, което са във Варна нещата се получават горе долу добре. Надявам се, че с времето отборът ще става още по-силен. Баскетболистите трябва да се вслушват малко повече в треньорските указания. Трябва да се използва бързината на игрите. Видя се, че когато играем с бързи атаки повеждаме с около 10 точки. Когато заиграем по начина на противника нещата се объркват", коментира президентът. 
Асен Христов се изказа и много ласкаво за варненската публика. "Във всяка изминала международна среща в зала "Конгресна" има все повече зрители. Сигурен съм, че в следващия ни мач ще има още повече хора", завърши шефът.


Източник: Александър Георгиев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: