Милен Петков до последно под въпрос за Славия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:02 / 23.11.2008
839
Наставникът на Черно море Никола Спасов взе със себе си 19 футболисти за утрешното гостуване на Славия в София. Причината е, че опитният халф Милен Петков все още се възстановява от измъчващата го контузия и участието му в мача до последно ще бъде под въпрос. За сметка на това напълно готов за игра е Михаил Лазаров, който също имаше травма. Във Варна бяха оставени Петьо Костадинов, Георги Андонов и Теодор Атанасов, а в последния момент от грип се разболя Владко Костадинов. След изтърпяни наказания в състава се завръщат капитанът Сашо Александров-Кривия и снажният бранител Танко Дяков.
Днес следобед моряците проведоха една тренировка на терена на комплекс "Царско село", където ще прекарат вечерта преди мача. Ето и групата за двубоя: Илчев, Хмарук, Лазаров, Бачев, Александров, Дяков, Периш, Домакинов, Стоянов, Рикардо, Илиев, Александров-Кривия, Петков, Юруков, Д. Георгиев, Димов, Т. Колев, Фернандес, Манолов.
По време на пътуването си за София футболистите се надъхваха с екшън филми. "Моряците" изгледаха "Твърде лично" и "Строго секретно" с участието на Брад Пит и Лиъм Нийсън.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).