Никола Спасов в болница, посветиха успеха на него

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:00 / 24.11.2008
1111
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов е в болница и не води отбора си в мача със Славия. В негово отсъствие на скамейката бе помощникът Велизар Попов. От клуба не пожелаха да разкрият какъв точно е проблема на 49-годишния специалист, но увериха, че той най-вероятно ще може да води отбора в последния мач от есенния полусезон - срещу Миньор във Варна.
"Посвещаваме тази победа на старши треньора Никола Спасов, който не води мача заради здравословни проблеми. Нямам право да коментирам какви са те, но се надяваме, че нещата ще се оправят и той ще е с нас в следващия мач. Победата е заслуга изцяло на футболистите, които спазиха всички тактически указания. Целта ни е място в турнира за Купата на УЕФА, като такова класиране задължително минава през победи като тази над Славия. Успехът можеше да е по-убедителен, тъй като пропуснахме още 2-3 положения. Домакините също можеха да вкарат. Те имат много добър треньор и феновете трябва да имат търпение към него", заяви за "Позвънете Новини" Велизар Попов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).