При дублиращите отбори Черно море би Славия с 1:0 на Корабостроител

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:15 / 26.11.2008
848
Георги Андонов се разписва за успеха на зелено-белите

Съставът на Черно море:
Маринов, Пихочис, Ганчев, Филипов, Тодоров, Димов, П. Костадинов, Вл. Костадинов, Недев, Андонов, Т. Колев (Атанасов, Р. Александров, Иванов, Н. Колев, Венков)

Дублиращият тим на Черно море победи Славия с 1:0 в XIV кръг от първенството. Голът за моряците на стадион Корабостроител под Аспаруховия мост отбеляза Георги Андонов в 15-ата мин. на двубоя. Варненци можеха да спечелят мача с по-убедителен резултат, но шут на Георги Андонов срещна напречната греда, а стражът на белите Емил Петков на няколко пъти се намеси повече от успешно при атаки на черноморци. Гостите от София също имаха няколко възможности за попадение, но вратарят на Черно море Ивайло Маринов бе стабилен под рамката. “Доволен съм от резултата, но не и от играта. Мисля, че подценихме съперника след добрите игри и победите в последните мачове. Отделно момчетата не успяха да разкрият техническия си потенциал заради лошото състояние на терена. Мачът бе двуостър и както победихме, можеше и да загубим”, коментира наставникът на втория тим на Черно море Георги Попов.


Снимка Мирослав Кунев

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).