Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Първо мислим за Миньор, казва Спасов. Латвиецът доволен от колектива
Автор: Екип Varna24.bg 19:11 / 27.11.2008Коментари (0)802
© Михаил Дечев
"На първо място мислим как ще отстраним Миньор на 1/16-финалите. Едва когато си свършим работата, можем да говорим за Видима-Раковски. Иначе е хубаво, че не се падаме срещу някой от грандовете, а срещу преодолим съперник от "Б" група", коментира старши треньорът на Черно море Никола Спасов жребия за турнира за Купата на България.
Той все още се възстановява от заболяването, заради което не бе на скамейката при победата с 2:0 над Славия в София в миналия кръг. Спасов обаче се чувства все по-добре и трябва да изведе отбора в събота в двубоя срещу перничани.
Днес тренировка с първия тим на Черно море направи дошлият на проби младежки национал на Латвия Станиславс Пихочис. 20-годишният десен защитник получи екипировка с №14 и ще остане една седмица на проби при "моряците". Той игра в понеделник за дублиращия отбор срещу "белите" и остави много добри впечатления. Латвиецът е с временна картотека, която му дава право да играе в още един мач за дубъла - срещу Миньор следващия понеделник. Пихочис идва от футболен клуб Рига, за който е играл в турнира "Интертото" това лято. Латвийците обаче са отпаднали от датския Елфсборг. Той е много доволен от това как са го приели на стадион "Тича" и от колектива в съблекалнята.
За срещата с Миньор тази събота ще се възстанови бившият национален полузащитник Милен Петков. На облекчен режим поради контузии тренират Атанас Пашкулев, Марио Георгиев и Радо Филипов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: