Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Президентът на "баските" иска четири поредни победи
Автор: Екип Varna24.bg 19:15 / 27.11.2008Коментари (0)468
© Ole-bg.com
Президентът на варненския волейболен клуб Черно море-БАСК Красимир Илиев заяви, че иска от състезателите си да запишат четири последователни победи. Както е известно, до момента "баските" са изиграли три мача от шампионата на България, като са загубили във всичките си срещи. "Говорих преди няколко дни с играчите и им поставих ултиматум да спечелят следващите четири срещи. Когато разговаряхме те ме увериха, че ще направят всичко възможно, но ще видим когато дойдат мачовете. Ако не го направят ще бъдат санкционирани финансово. Досега не съм вземал такива мерки, но е крайно време всичко да си дойде на мястото. Заплатите, които вземат сега ще са наполовина", каза за "Позвънете Новини" Краси Илиев.
Той разкри, че е искал обяснение за слабите резултати, които записа отборът от началото на шампионата. "Всеки ме уверява, че няма проблеми. Питал съм всеки волейболист поотделно дали има някаква причина да не показва играта, която може. Никой не ми е казал, че има проблем в отбора. Донякъде се опрадават, че в залата било студено и не можело да се тренира. В момента обаче аз не мога да направя нищо. Залата в Двореца на културата и спорта е заета. От там са ни уверили, че когато има възможност ще се обадят първо на нас. Не мога да обвинявам за слабите резултати само треньора Юли Тупанков. Той се старае изключително много, но волейболистите не изпълняват задачите, които им се поставят. Това нещо не може да продължи", добави шефът.
Президентът на Националната волейболна лига сподели, че ако волейболистите му не запишат само победи в следващите четири срещи, има вероятност и да спре да финансира варненския клуб. "Човек все пак издържа до един момент. Има всякакви варианти, но не мога да ги мисля сега. Варна заслужава да има добър волейболен отбор. Публиката в морската столица е изключително запалена по този спорт, но и играчите трябва да правят нещо за нея", каза Илиев.
Президентът смята, че предстоящият мач на "баските" срещу Монтана в събота трябва да бъде спечелен по категоричен начин. "Очаквам успех с 3:0. Не може да си позволим някаква издънка срещу Монтана", завърши Краси Илиев.

Източник: Александър Георгиев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: