За купа “8 декември” Морското е шампион във футболния турнир

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:20 / 28.11.2008
470
Първият отбор на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" е шампион във футболния турнир в рамките на традиционната студентска купа "8 декември". В голямата четворка "морските" изпревариха първия тим на Икономическия университет и втората формация на ВСУ "Черноризец Храбър".

В турнира по баскетбол, където играят само мъжки отбори, победител е Техническият университет, а негови подгласници са съставите на Икономическия и Свободния.

Довечера с участието на сто студенти е атрактивният турнир по боулинг, също довечера ще приключат и срещите във волейболната надпревара.

Церемонията по награждаването на призьорите е на 30 ноември (неделя) от 22 ч в най-спортната дискотека на Варна 4as Pik. За доброто настроение на гостите ще се погрижи диджей Теди Джорджо, а наградите ще връчи зам.-кметът на Варна Коста Базитов. Освен купите и медалите, осигурени за призьорите от община Варна, своя специална награда ще връчи и 4as Pik. Теди Джорджо ще отличи с купа комплексния победител в студентската надпревара.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).