Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
"Баските" се закотвиха на дъното след загуба от Монтана
Автор: Екип Varna24.bg 19:09 / 30.11.2008Коментари (0)435
©
50 процента от волейболистите само разхождат фланелките, казва наставникът на варненци Юли Тупанков 

Волейболистите на Черно море-БАСК се издъниха при гостуването си на новака Монтана в мач от четвъртия кръг на Суперлигата за мъже. Варненци бяха надиграни с 3:2 (25:22, 25:16, 20:25, 17:25, 15:11), като това бе четвъртото им поредно поражение, с което те се закотвиха на последното място. За тима на Цано Цанов успехът бе първи за сезона.
"Нямам думи за този мач. Реално нашият отбор го нямаше на терена. Не е никакво оправдание, че Борис Янков, Константин Михайлов и Вангел Велинов бяха контузани и пропуснаха срещата. Отборът е от 16 волейболисти, а само Владо Александров и Виктор Йосифов играха добре. Другите не знаеха къде се намират. Не може отбор като Монтана да ни побеждава. Играчите им работят в София и идват само за мачовете от шампионата. Не съм си и помислял, че можем да загубим тази среща", каза за "Позвънете Новини" наставникът на Черно море Юли Тупанков.
Специалистът добави, че появилата се информация в медиите, че след мача е удрял шамари на централния блокировач Ивайло Великов не е вярна. "Въпреки че беше абсолютен фигурант не съм му удрял шамари. След срещата го плеснах леко зад врата. Просто не идържах. Великов играеше за другия отбор. Той нямаше нито една положителна изява. Всяко негово отиграване бе в полза на Монтана. Не може без блок да изкарва топката четири метра в аут", коментира Тупанков.
Той разкри, че все още не се е чувал с президента Красимир Илиев и не знае какво е неговото бъдеще. "Утре (бел. авт. днес) ще се чуем и ще обсъдим всичко. Все пак си мисля, че моята оставка не е решение. Аз се съобразявам с президента. Илиев ме сложи да водя мъжкия отбор без опит. Ако каже, че вече няма да съм треньор на отбора, си тръгвам без никакви претенции. Аз обаче не съм човек, който се примирява със загубите. Не може всеки отбор да ни хваща и да ни бие", каза наставникът.
Тупанков добави, че ако остане да води тима със сигурност ще има извадени играчи от състава. "50 процента от волейболистите само разхождат фланелките. Те не знаят за какво са във волейбола. Явно искат да бъдат гледани от хората по екип, а не като добри играчи. Според мен те се крият от живота", завърши Юли Тупанков.

Източник: Александър Георгиев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: