Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
МФК губи първи точки. Одесос пада 3:4. МАГ прави 3:3 и 3:4
Автор: Екип Varna24.bg 19:13 / 30.11.2008Коментари (0)545
© Ole-bg.com
МФК Варна
В повторение на миналогодишния финал на държавното първенство на България по футзал МФК Варна и Надин завършиха наравно 2:2 в мач от петия кръг на шампионата. През последния сезон шампиони станаха софиянците, които тогава биха в продължението. Сега мачът се състоя в столицата и варненци поведоха с 2:0 с попадения на Бойчо Марев и Влади Гочев, но допуснаха домакините да им изравнят. МФК изпусна къса дузпа, удари няколко греди и създаде още положения, но нямаше късмет. Във втория мач в София вчера възпитаниците на Веселин Бранимиров победиха със 7:1 Левски-София Запад. С два гола в тази среща се отличи Владимир Гочев, а по веднъж точни бяха новото попълнение Георги Филипов, Благовест Марев, Бойчо Марев, Виктор Викторов и Ивайло Борисов. След шест изиграни срещи МФК е лидер в класирането с пет победи и едно реми.
Друг от варненските тимове - Одесос, записа неприятна загуба срещу пловдивския Векта във Велико Търново. Възпитаниците на Пен
© Ole-bg.com
Одесос
ко Златев отстъпиха с 3:4 и имат четири точки от четири мача. Векта водеше с 1:0 след първото полувреме, а в началото на втората част Одесос изравни, след като Тихомир Иванов шутира и състезател на пловдивчани си вкара автогол. Векта поведе с 3:1, Бойко Косев-Бобеца намали, за да се стигне до 4:2 и крайното 4:3 (Милен Стефанов). От Одесос споделиха, че това е бил най-слабият мач на отбора досега в шампионата.
Третият тим от морската столица МАГ записа равенство 3:3 срещу Левски-София Запад и загуби с 3:4 от Надин. Срещу "сините" "магьосниците" повеждаха на два пъти чрез Венко Иванов и Калоян Димитров-Шукера, но допускаха изравняване, след които столичани дори поведоха с 3:2. Калоян Керанов обаче успя да изравни малко преди сирената. Във втория мач софиянци поведоха с 3:0, Венко Иванов намали с две попадения, домакините отново дръпнаха с 4:2 , за да може играещият старши треньор Тошко Каменов да оформи крайното 4:3.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: