И Миро Манолов с болежки, но се очаква да играе в Перник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:19 / 01.12.2008
646
Днес отборът на Черно море проведе една тренировка, а утре пътува за София, където ще отседне в Царско село и ще проведе едно занимание там. В сряда варненци гостуват на Миньор (Перник) в мач от 1/16-финалите на турнира за Купата на България. Полузащитникът Георги Илиев е почти възстановен от разтежението, което го извади от срещата с "чуковете" за първенството, и се очаква да излезе като титуляр. Сред 11-те ще бъде и нападателят Мирослав Манолов, въпреки че чувства болежки от съботната среща. "Гледах шампионатния двубой с перничани, в който бихме с 4:0. Мач с мач обаче не си прилича. При всички положения там ще е трудно. Миньор ще има мотивацията да си върне за тази разгромна загуба, а и у дома и стените помагат. Надявам се въпреки трудностите да успеем да победим", коментира Жоро Илиев.
Днес старши треньорът на Черно море Никола Спасов бе изписан от болницата, където претърпя операция. Заради хирургическата интервенция той отсъства от резервната скамейка на своя тим при победите над Славия в София с 2:0 и над Миньор във Варна с 4:0.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).