Локо домакин на хандбален турнир

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:28 / 02.12.2008
299

Хандбалистките на Локомотив Металекс Билд получиха домакинството за турнир от Б група на 14 декември. „Дано зала Владислав е свободна, тъй като държим да играем пред нашата публика. Преди седмица също бяхме избрани за домакин при девойките, но поради липса на зала играхме в Шумен“, пожела треньорката Даниела Марова. Съпернички на отбора ще са Шумен 98 Васил Левски (Нови Пазар) и Калиакра. Досега Локо има една убедителна победа в Каварна. „Целта в Б е да обиграваме девойките си младша и старша възраст. Засега нещата вървят добре“, уточни Марова.

Разбра се още, че девойките младша възраста на клуба ще зимуват на първо място в зона Черно море, след като взеха четири победи. Старшата е с две победи, а на 21 декември играе в Шумен последните си два мача за годината с домакините и Калиакра. „Във всички мачове използвам титулярките при жените Весела Андреева, Ирина Русанова и Илона Иванова. Първата има право да играе до април, а другите две – още два сезона“, завърши Марова.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).