Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Спортен уикенд разтърси 4as Pik, зам.-кметът на Варна Коста Базитов връчва купи и медали
Автор: Екип Varna24.bg 20:56 / 02.12.2008Коментари (0)1157
©
Вълнуващ спортен уикенд разтърси култовия варненски клуб 4as Pik. Старт на купоните дадоха футболистите на „Черно море", които поляха поредната си убедителна победа в групата на майсторите на родния футболен шампионат.  Партито на моряците обедини успехите в последните няколко кръга – равенството с ЦСКА в София, историческата победа над Спартак в вечното дерби с 5:0, резултата 2:0 над Славия и разгрома с 4:0 над Миньор (Перник) тази събота. Теди Джорджо не спря с поздравите към ръководството на ПФК „Черно море", както и към главните действащи лица - голмайсторите на отбора и припомни, че те винаги са почетни гости на 4as pik, тъй като играят с емблемата му на екипите си.

След тях в неделната вечер студентите на Варна превзеха храма на забавленията и сътвориха уникален спектакъл, съчетание от спортно майсторство, скечове, песни и танци. Водещ на шоуто отново бе един от най-добрите спортни журналисти на морската столица - Румен Генов от БНР. На сцената на клуба снага извиха балет „Ефект" и група „Bubble gums", а с няколко песни публиката поздравиха кандидатите за „Евровизия" Теди и Тени.

Много купи и медали бяха раздадени на младите хора, които в пет поредни дни се състезав

©
аха по футбол, волейбол, баскетбол и боулинг. Най-добри в крайното класиране се оказаха студентите от Варненски свободен университет "Черноризец Храбър", които бяха първи на волейбол мъже и жени, както и на боулинг. Купата за комплексен победител връчи главният мениджър на 4as Pik г-н Дидо Цветанов. От своя страна заместник-кметът на Варна  г-н Коста Базитов връчи на г-н Цветанов плакет на Община Варна в знак на признателност за любезното домакинство и съпричастността към спортния дух на студентите.

Партито в неделя вечер бе своеобразна репетиция за големия купон на 4 декември (четвъртък), когато любимото заведение за нощни забавления на варненци празнува своя четвърти рожден ден. Организаторите на купона припомнят своя девиз: „Не носете подаръци – ние ще ви подаряваме"! Огромна торта и куп музикални изненади очакват феновете на 4as Pik на партито в четвъртък.

 

 

Радост Георгиева

www.4aspik.com








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: