Спортен уикенд разтърси 4as Pik, зам.-кметът на Варна Коста Базитов връчва купи и медали

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:56 / 02.12.2008
1157
Вълнуващ спортен уикенд разтърси култовия варненски клуб 4as Pik. Старт на купоните дадоха футболистите на „Черно море", които поляха поредната си убедителна победа в групата на майсторите на родния футболен шампионат.  Партито на моряците обедини успехите в последните няколко кръга – равенството с ЦСКА в София, историческата победа над Спартак в вечното дерби с 5:0, резултата 2:0 над Славия и разгрома с 4:0 над Миньор (Перник) тази събота. Теди Джорджо не спря с поздравите към ръководството на ПФК „Черно море", както и към главните действащи лица - голмайсторите на отбора и припомни, че те винаги са почетни гости на 4as pik, тъй като играят с емблемата му на екипите си.

След тях в неделната вечер студентите на Варна превзеха храма на забавленията и сътвориха уникален спектакъл, съчетание от спортно майсторство, скечове, песни и танци. Водещ на шоуто отново бе един от най-добрите спортни журналисти на морската столица - Румен Генов от БНР. На сцената на клуба снага извиха балет „Ефект" и група „Bubble gums", а с няколко песни публиката поздравиха кандидатите за „Евровизия" Теди и Тени.

Много купи и медали бяха раздадени на младите хора, които в пет поредни дни се състезаваха по футбол, волейбол, баскетбол и боулинг. Най-добри в крайното класиране се оказаха студентите от Варненски свободен университет "Черноризец Храбър", които бяха първи на волейбол мъже и жени, както и на боулинг. Купата за комплексен победител връчи главният мениджър на 4as Pik г-н Дидо Цветанов. От своя страна заместник-кметът на Варна  г-н Коста Базитов връчи на г-н Цветанов плакет на Община Варна в знак на признателност за любезното домакинство и съпричастността към спортния дух на студентите.

Партито в неделя вечер бе своеобразна репетиция за големия купон на 4 декември (четвъртък), когато любимото заведение за нощни забавления на варненци празнува своя четвърти рожден ден. Организаторите на купона припомнят своя девиз: „Не носете подаръци – ние ще ви подаряваме"! Огромна торта и куп музикални изненади очакват феновете на 4as Pik на партито в четвъртък.

 

 

Радост Георгиева

www.4aspik.com



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).