Изявление на Йордан Георгиев – спортен журналист в Ринг ТВ / ТВ 2

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:23 / 04.12.2008
1391
Познавам Тодор Георгиев от дълги години и винаги съм се възхищавал на неговата отдаденост към родния му град Дряново. Като бивш футболист   мечтата му винаги е била Дряново да има силен отбор. И мога да потвърдя, че в последните няколко години Теди, както го наричаме приятелите, е основен двигател във възраждането на футбола в града. Като доказателство за моите думи ще спомена само няколко примера в последната една година:

 

- Историческото посещение на Борислав Михайлов в града. Поне аз не си спомням президент на БФС да е правил официална визита в Дряново. Ако греша, ме поправете.

- Юношеският турнир “ Искам да бъда”, който се проведе през месец юни и се превърна в едно от водещите събития в спортния живот у нас за този период от годината. Надали и изборите за кмет на град Дряново са били отразени от толкова много и все авторитетни медии у нас.

- И не на последно място не мога да не изтъкна успешното представяне на Локомотив във В група от началото на този сезон и реалните шансове за попадане в професионалния футбол.

Но както разбирам тези сериозни проблясъци във футболния живот на града не са успели да трогнат кмета д-р Иван Николов, който през лятото демонстрира пред медиите, отразяващи турнира “ Искам да бъда”, съвсем друго отношение към всичко хубаво, което се случва в местния Локомотив.

Или това просто е бил чудесен повод за PR кампания? Оставката на изпълнителния директор Тодор Георгиев и предхождащата я такава на вицепрезидента на клуба Димитър Методиев идват да покажат, че ситуацията е станала непоносима. Иначе не виждам причина хората, които дават всичко от себе си за дряновския футбол да дезертират точно в този момент. И ако не бяха те двамата заедно с финансовия благодетел Георги Вълев едва ли Локомотив щеше да съществува. Или щеше да го прави само на книга. Защото мизерните средства, които отпуска община Дряново годишно не могат да стигнат само за топките и ежедневните разходи на мъжкия отбор и ДЮШ на клуба. Надявам се, че община Дряново и нейният кмет д-р Николов няма да прекършат надеждите на местните футболни почитатели, които постепенно започнаха да се завръщат по трибуните на стадион Локомотив.

С уважение:

Йордан Георгиев – журналист в Ринг ТВ / ТВ 2 

01.12.2008 г.

гр. София          



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).