Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Разпускат Черно море утре, играчите се събират на 12 януари
Автор: Екип Varna24.bg 18:49 / 04.12.2008Коментари (0)1097
© Ole-bg.com
Футболистите на Черно море ще бъдат разпуснати от тренировки утре. В 13,30 ч. наставникът Никола Спасов ще проведе разговор с футболистите на стадион "Тича", след което те ще се снимат за календар. Първата тренировка от зимната подготовка е насрочена за 12 януари. Спортно-техническият кщаб на отбор предвижда по традиция да бъдат проведени два подготвителни лагера. Все още не е ясно дали единият от двата ще е в чужбина. Не са фиксирани и датите за контролите, но е ясно, че те ще бъдат минимум осем.
До седмица ще е ясно решението на "моряците" за десния бек от Латвия Станислав Пихочис. Младежкият национал игра за дубъла при успеха над Славия с 1:0 с временна картотека. Тогава той остави добри впечатления с изявите си. През следващата седмица ще се решава както за Пихочис, така и за останалите въпроси свързани със селекцията на тима. От клуба не пожелаха да коментират дали Радостин Кишишев, Саша Симонович и Георги Чиликов влизат в плановете на Черно море.
Защитникът Михаил Лазаров е получил разтежение на бедрения мускул. Той напуска куцайки терена в 20-ата минута на двубоя от турнира за Купата на България срещу Миньор в Перник в сряда. Утре трябва да стане ясно колко време ще трае възстановяването му, но е сигурно, че ще е на линия за старта на зимната подготовка. Станислав Стоянов пък сцепи вежда, но бързо ще се възстанови.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: