Разпускат Черно море утре, играчите се събират на 12 януари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:49 / 04.12.2008
1097
Футболистите на Черно море ще бъдат разпуснати от тренировки утре. В 13,30 ч. наставникът Никола Спасов ще проведе разговор с футболистите на стадион "Тича", след което те ще се снимат за календар. Първата тренировка от зимната подготовка е насрочена за 12 януари. Спортно-техническият кщаб на отбор предвижда по традиция да бъдат проведени два подготвителни лагера. Все още не е ясно дали единият от двата ще е в чужбина. Не са фиксирани и датите за контролите, но е ясно, че те ще бъдат минимум осем.
До седмица ще е ясно решението на "моряците" за десния бек от Латвия Станислав Пихочис. Младежкият национал игра за дубъла при успеха над Славия с 1:0 с временна картотека. Тогава той остави добри впечатления с изявите си. През следващата седмица ще се решава както за Пихочис, така и за останалите въпроси свързани със селекцията на тима. От клуба не пожелаха да коментират дали Радостин Кишишев, Саша Симонович и Георги Чиликов влизат в плановете на Черно море.
Защитникът Михаил Лазаров е получил разтежение на бедрения мускул. Той напуска куцайки терена в 20-ата минута на двубоя от турнира за Купата на България срещу Миньор в Перник в сряда. Утре трябва да стане ясно колко време ще трае възстановяването му, но е сигурно, че ще е на линия за старта на зимната подготовка. Станислав Стоянов пък сцепи вежда, но бързо ще се възстанови.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).