Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Георги Мирчев работи сериозно по селекцията
Автор: Екип Varna24.bg 19:21 / 04.12.2008Коментари (0)1037
© Михаил Дечев
Старши треньорът на Спартак (Варна) Георги Мирчев вече работи сериозно по селекцията, призна самият той днес. Специалистът преговаря с няколко футболисти, които са се съгласили да преминат в отбора. "Говорим с нови хора, които да привлечем. Добре вървят нещата. Хубавото е, че на този етап никой не ми е отказал. Но докато не станат факт нещата, няма да казваме имена. Често у нас се случва като обявиш предварително някое име, да се объркват нещата. Едно е сигурно - че ни трябват нови футболисти, тъй като пролетта ще бъде много тежка", обясни Мирчев.
Той призна, че клубът е добре подсигурен финансово. "С ръководството сме добър екип. След като разговарям с някой играч, го препращам към управата и виждам, че нещата се получават и двете страни се разбират. Така че нямаме разминавания помежду си", каза специалистът, който застана начело на "соколите" в последните два кръга на есенния полусезон.
Георги Мирчев добави, че хората, които е набелязал ще подпишат директно, без да минават проби. Тествани ще бъдат няколко младоци, но това ще стане когато Спартак се събере за първите си зимни тренировки през януари. "Новите хора ще бъдат опитни и познати лица, на които може да се разчита", категоричен бе наставникът.
Вчера той е пуснал трима свои състезатели да се приберат по родните си места. Това са Михаил Аврионов, Стоян Георгиев и Стойко Сакалиев. Със сигурност и тримата ще бъдат в състава за пролетния полусезон. С отбора не тренират братята Диян и Стефан Дончеви, които използват времето, за да се възстановят напълно от контузиите, от които страдаха в края на есента.
"Ще тренираме през тази и следващата седмица. Сега тренираме здраво, правим импровизирани турнирчета", поясни Георги Мирчев.
Той бе категоричен, че няма да освобождава повече футболисти. Както е известно, тимът се раздели с няколко състезатели, сред които Илия Николов, Венци Маринов, Йордан Пенев, Слави Костенски, Лий Хюнг Санг и други.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: