Георги Мирчев работи сериозно по селекцията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:21 / 04.12.2008
1037
Старши треньорът на Спартак (Варна) Георги Мирчев вече работи сериозно по селекцията, призна самият той днес. Специалистът преговаря с няколко футболисти, които са се съгласили да преминат в отбора. "Говорим с нови хора, които да привлечем. Добре вървят нещата. Хубавото е, че на този етап никой не ми е отказал. Но докато не станат факт нещата, няма да казваме имена. Често у нас се случва като обявиш предварително някое име, да се объркват нещата. Едно е сигурно - че ни трябват нови футболисти, тъй като пролетта ще бъде много тежка", обясни Мирчев.
Той призна, че клубът е добре подсигурен финансово. "С ръководството сме добър екип. След като разговарям с някой играч, го препращам към управата и виждам, че нещата се получават и двете страни се разбират. Така че нямаме разминавания помежду си", каза специалистът, който застана начело на "соколите" в последните два кръга на есенния полусезон.
Георги Мирчев добави, че хората, които е набелязал ще подпишат директно, без да минават проби. Тествани ще бъдат няколко младоци, но това ще стане когато Спартак се събере за първите си зимни тренировки през януари. "Новите хора ще бъдат опитни и познати лица, на които може да се разчита", категоричен бе наставникът.
Вчера той е пуснал трима свои състезатели да се приберат по родните си места. Това са Михаил Аврионов, Стоян Георгиев и Стойко Сакалиев. Със сигурност и тримата ще бъдат в състава за пролетния полусезон. С отбора не тренират братята Диян и Стефан Дончеви, които използват времето, за да се възстановят напълно от контузиите, от които страдаха в края на есента.
"Ще тренираме през тази и следващата седмица. Сега тренираме здраво, правим импровизирани турнирчета", поясни Георги Мирчев.
Той бе категоричен, че няма да освобождава повече футболисти. Както е известно, тимът се раздели с няколко състезатели, сред които Илия Николов, Венци Маринов, Йордан Пенев, Слави Костенски, Лий Хюнг Санг и други.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).