Одесос ще гони реванш срещу Надин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:22 / 04.12.2008
460
Одесос-Дастимакс ще гони реванш от софийския Надин в двубоя от държавното първенство на България по футзал тази неделя. Варненци са домакини на Левски-София Запад и на шампиона от миналата година през уикенда в зала "Владислав" на спортен комплекс "Черно море". Мачът със "сините" е в събота от 20 ч., а с Надин - в неделя от 11,00.
"Надин е настоящият шампион на България с много силни единици и стил на игра. Досега сме се срещали няколко пъти с тях, като миналата година на четвъртфиналите за титлата ни отстраниха с 2:1 победи, а в полуфинал за Купата ни биха четири секунди преди края. Всички мислим, че е дошло време за реванш. Левски е новак в шампионата - амбициозен тим с доста играчи от този спорт, които са били в други отбори. Този съперник пътува със стотина свои привърженици, играли сме срещу него за Суперкупата на България през лятото, когато завършихме 2:2", коментира техническият директор и капитан на Одесос Симеон Христов.
Във варненския тим са привлечени Милен Стефанов, Георги Бомбов и Юлиан Димитров. На пейката се завръща Цветан Миланов-Мечката, който заедно с Пенко Златев-Стратега се надяват момчетата освен амбицията и желанието за игра, да изпълнят тактическите задачи и да се раздадат напълно.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).