Наказват Бойко Каменов за една година

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:26 / 04.12.2008
1458
Варненският футболист на Черноморец (Бяла) Бойко Каменов бе наказан с лишаване от състезателни права за една година, реши Зоналния съвет на Българския футболен съюз. Причината е, че голмайсторът на тима от Североизточната "В" група е забил шамар на рефера Венцислав Гацев при победата на Черноморец с 1:0 над Доростол. Каменов призна пред "Позвънете Новини" за постъпката си и я оправда с това, че не е сдържал яда си след глупост на рефера.
"През целия мач той даваше картони за щяло и за нещяло. През първото полувреме на мен ми даде за обаждане. Пет минути преди края футболист на Доростол удари наш футболист с лакът. Нямам представа дали бе волно или неволно. Аз отидох при моя съотборник, чието лице бе в кръв, тъй като носът му бе счупен от удара. Веднага отидох при съдията и му казах да спре играта, за да се окаже лекарска помощ на момчето. Той обаче се дръпна две крачки назад и ми вдигна втори жълт картон. Тогава не издържах, ударих му един шамар и си излязох. Не може така, вече шест мача ни режат съдиите, а тази глупост мина всякакви граници", обясни Каменов, който е вкарал 16 гола през този сезон, включително и победния над Доростол. Защитникът е юноша на Черно море, но е играл още за Спартак (Вн), Марек и няколко азиатски клуба.


Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).