Станислав Стоянов: Това е най-силният ни състав от 10 години насам

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:23 / 05.12.2008
1747
Универсалният футболист на Черно море Станислав Стоянов оцени тазгодишния състав на отбора като най-добрия откакто той е във Варна. 32-годишният състезател акостира на стадион "Тича" през лятото на 1999 г. и след шест месеца ще направи 10 години при "моряците". Това е девети сезон на Станислав в "А" група със зелено-бялата фланелка.
"Настоящият ни отбор има огромен потенциал. В последните десет години този състав е най-добрият, който е играл за Черно море. При Вили Вуцов имахме също много силен състав, тогава бихме ЦСКА и Литекс като гости. Сега обаче смятам, че отборът е още по-силен и съвсем заслужено е на четвърто място в "А" група. Есенният полусезон бе много добър за нас. Имаше и слаби моменти, което е нормално. Дойдоха нови хора, от начало не бе добре сработен отбора. С течение на времето обаче се видя, че играем добър футбол", заяви за "Позвънете Новини" Стоянов.
Той съжалява много, че Черно море е отпаднал от турнира за Купата на България, след като загуби с 1:2 от Миньор в Перник с продължения, въпреки че водеше с 1:0. "Обстановката в Перник не е подходяща за футбол - стадионът като цяло и в частност теренът не са добри. Но това не трябва да ни бъде оправдание. Получи се здрав мач, с мъжки единоборства. Не мога да си обясня защо след като започнахме добре и поведохме в резултата, дадохме инициативата на Миньор след почивката. Може би има имаше и умора. Миньорци също играха много нахъсано, тъй като много искаха да се реваншират за загубения мач във Варна. Ние си изпуснахме положенията, а те имаха и късмет. Много искахме след двата финала, които играхме за Купата в последните три години, най-после да я спечелим. Съжаляваме много най-вече за феновете и ръководството, които винаги са били зад нас и много искахме да ги зарадваме. Ще направим всичко възможно да им се извиним със силно представяне през втория полусезон в първенството", завърши настоящият рекордьор по мачове за Черно море в елита.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).