Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Одесос-Дастимакс с две победи, МФК Варна бие МАГ
Автор: Екип Varna24.bg 15:25 / 07.12.2008Коментари (0)1313
© Ole-bg.com
Отборът на Одесос-Дастимакс записа две изключително важни победи в мачовете от държавното първенство на България по футзал, които се проведоха през уикенда в морската столица. В първия двубой варненци надиграха с минималното 1:0 един от силните отбори Левски-София Запад. Капитанът на одесосци Симеон Христов донесе успеха за своите с много красиво попадение три минути преди края на срещата. Вторият сблъсък на възпитаниците на Пенко Златев и Цецо Миланов бе срещу шампиона от миналата година Надин (София). Варненци поведоха с 2:0 с две попадения на Бойко Косев-Бобеца, но гостите намалиха. Отново Косев даде аванс от два гола на своя тим, след което реферът Траян Енчев подмина игра с ръка извън наказателното поле на вратаря на Надин, който веднага подаде на свой съиграч и той се разписа за 3:2. Варненци покачиха на 4:2, след като Тихомир Иванов намери на празна врата Павел Адамов. Надин намали от дузпа, след което вратарят на варненци Костадин Иванов извади страхотни положения. 20 секунди преди края Тихомир Иванов наказа излезлия вратар на столичани, вкарвайки с удар зад центъра в опразнетата врата - 5:3 за Одесос. В средата на второто полувреме реферът Траян Енчев изгони футболиста на Надин Здравко Илиев, който скочи да го бие, но не успя да го удари с ръка, а го нацели с топката в главата. От варненци на трибуните бяха пратени Петър Караджов и Добрин Стефанов.
Вицешампионът МФК Варна победи със 7:5 съперника си МАГ в градското дерби от надпреварата. "Магьосниците" направиха много силен мач и на два пъти водиха в резултата (2:1 и 3:2). Опитът на отбора на Веселин Бранимиров обаче си каза думата и в крайна сметка той продължава без загуба в първенството. Две попадения за МАГ вкара Цветан Димитров, по един гол добавиха Калоян Керанов, Калоян Димитров и Явор Софрониев. За МФК Варна точни бяха Владимир Гочев (5 гола) и Виктор Викторов (2 гола).
И двата тима не бяха доволни от варненските съдии, като наставникът на МАГ Тошко Каменов поиска на неговия тим повече да е не му свирят рефери от морската столица.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: