Треньорът на Спартак пусна футболистите във ваканция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:04 / 07.12.2008
652
Старши треньорът на Спартак (Варна) Георги Мирчев разпусна футболистите в зимна ваканция. Те трябваше да тренират до този петък, но наставникът е преценил, че лошото време няма да им позволи пълноценни занимания. "И без това пренатоварихме терена доста. Не виждам смисъл да го съсипваме при този дъжд, нито пък щеше да има полза от последните занимания", коментира специалистът.
Мирчев е раздал препоръчителни програми на играчите за тренировки през зимната ваканция. "Времето до началото на подготовката е много, но не вярвам момчетата да се занемарят. Някои от тях и сега са с наднормено тегло и трябва да свалят излишните килограми. Убеден съм, че разбират какво точно се иска от тях", допълни Мирчев.
"Соколите" се събират за зимна подготовка на 12 януари в 9 ч. На сбора трябва да се явят всички футболисти, тъй като никой не е получил разрешение от Мирчев за по-дълга ваканция. На заниманието няма да бъдат освободените Данчо Пенев, Илия Николов, Слави Костенски, Лий Хюнг Санг, Емил Дончев и Венци Маринов. Те ще разтрогнат своите договори на заседанието на Арбитражната комисия на 18 декември.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).