Хандбалистка ще дебютира за Локо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:26 / 08.12.2008
520
Талантлива хандбалистка ще дебютира за Локомотив Металекс Билд в съботния двубой за държавно първенство с Етър 64 във Варна. Това е 17-годишният пивот Илона Иванова, която е привлечена именно от школата на болярките. Тя е картотекирана и Здравко Петров ще разчита на нея. Разбра се още, че молдовката Татяна Алифанова ще се завърне във Варна в началото на януари. Както е известно, тя претърпя операция на сливиците в родината си. Петров призна, че е настоял пред Ирина Русанова и Весела Андреева да подобрят формата си. „При девойките те сигурно се справят, но при жените трябва да дават повече и да са постоянни“, коментира наставнакът.
Тази вечер ще празнуват седем студентки от шампионките - Станислава Стоянова, Кремена Купенова, Камелия Добранчева, Стефка Агова, Стоянка Келешева, Димка Предьова и Веселина Митева. Заради празника утре няма да има тренировка предобед. „Нека се забавляват, но и да не забравят, че имаме важен мач с Етър 64“, уточни Петров.



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).