"Шведките" ще зимуват трети в женското първенство

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:28 / 08.12.2008
330
На трето място в женското футболно първенство на България ще зимува отборът на Грандхотел "Варна". Това стана ясно след изиграването на отложения мач между Олимпия (София) и Болярки (Велико Търново), който е бил спечелен от столичните състезателки с 2:0. Така те се изравняват по точки (13) с "шведките" от Варна, като имат по-добра голова разлика, но са загубили прекия двубой, което пък означава, че ако нещата се запазят така до края, по-напред в класирането ще е Гранда. На четвърто място ще зимуват Болярки, които също са с 13 точки, а безапелационен лидер е НСА с 21.
"Доволна съм от представянето ни. За съжаление, сами си изтървахме някои мачове като тези с Болярки и Ел Пи Суперспорт. Благодаря на всички момичета. Играха много мотивирано и отговорно. Имаме силен отбор с футболистки като Мария Георгиева, Полина Аврамова, Надежда Делчева, Петя Пенкова, Нина Христова, Силвия Ангелова, общо 23 момичета са. Целта ни е да спечелим сребърните медали", заяви за Позвънете Новини треньорката на десеткратните шампионки Елена Пеева.
Пролетният полусезон стартира през месец април.

Източник: Александър Дечев, Позвънете&Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).