Моралес: Клуб като Спартак няма как да е доволен от 11 точки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:08 / 08.12.2008
851
Полузащитникът на Спартак (Варна) Даниел Моралес е изключително разочарован от сезона, който тимът му изпраща. "Соколите" са на предпоследното 15-о място с едва 11 точки, с четири по-малко от спасителната 13-а позиция. "Оценката за представянето ни изобщо не е добра. Един отбор като Спартак (Варна) не може да е доволен от актив от 11 точки за 15 мача. Допуснахме много грешки и леки голове и затова не успяхме да сме по-напред. Нямам обяснение на какво се дължи всичко това. Накрая не успявахме и да вкарваме положения, дори трудно създавахме голови ситуации. Тази липса на точки много ни притесняваше и се натрупа напрежение. В последния мач срещу Литекс играхме добре. Казахме си, че нямаме какво да губим в Ловеч, излязохме освободени и бяхме на крачка от това да откраднем нещо от там", коментира пред "Позвънете Новини" бразилецът.
Той е на мнение, че всички играчи в отбора трябва да променят психологическата си настройка. "Причините за слабото представяне трябва да ги търсим в нас самите. Всички трябва да се раздават на максимума във всеки мач. Имаме нов треньор, който засега нямаше време да промени нещо, но занапред не се съмнявам, че ще го стори. Трябва да си променим манталитета и психиката. Ако не го направим веднага, няма как да постигнем нещо", добави Моралес.
Според него, едно от важните неща през пролетта е тимът да победи Черно море, с което да се реабилитира поне малко пред феновете за поражението с 0:5 на стадион "Тича".
Бразилецът не е загубил надежда, че отборът ще се спаси от изпадане. "Естествено, че вярвам, че Спартак ще играе и догодина в "А" група. Ако бъдат привлечени няколко опитни нови футболисти, които искат да помогнат и няма да се страхуват от незавидното ни класиране, нещата ще си дойдат на мястото", смята опитният футболист.
Моралес ще остане във Варна за коледните и новогодишните празници и няма да се прибира до родината си.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).