Стефан Филипов: Само Черно море и Левски вадят нож на умряло куче

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:11 / 09.12.2008
2508
"С президент в ареста и транспаранти против изпълнителния директор и капитана на тима - толкова", смята още синият привърженик
 
Един от най-върлите и влиятелни фенове на Спартак Стефан Филипов е повече от разочарован след края на есенния полусезон. Специално за спортния сайт на Варна WWW.OLE-BG.COM и в. "ЧЕРНО МОРЕ" Филипов коментира представянето на соколите и най-вече разгромната загуба от градския съперник Черно море с 0:5. "Направихме повече от трагичен сезон. От 32 - 33 години ходя по мачове, но такова нещо не е било. В дербито с Черно море любимият ни отбор ни направи най-хубавия подарък за 90-годишнината на клуба! Тук е мястото да спомена, че византийците и Левски са единствените отбори в България, които вадят нож на умряло куче", каза Филипов. Според него за настоящото състяние на Спартак си има определени причини. "Президентът ни е задържан, в клуба няма никаква организация. Всичко това е следствие на нещо. Ние, феновете на Спартак, подкрепяме винаги отбора, но на предпоследния мач от първенството се видя, че и ние имаме нерви. Транспарантите, насочени срещу изпълнителния директор Живко Великов и капитана на тима Велимир Иванович, говорят сами за себе си. Най-общо казано, с президент в ареста и транспаранти против изпълнителния директор и капитана на тима - толкова. Проблемите ни явно са от доста отдавна. Нещо куца в отбора и докато това не се промени, няма да видим нещо добро. Ние обаче сме верни привърженици и ще продължим да подкрепяме Спартак. Запитан дали е изгледал целия мач с Черно море, Филипов отвърна: "Излязох от стадиона при 4-тия гол. Нямаше смисъл да оставам".

Източник: Калоян Златков, в. "Черно море"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).